wyszukiwanie zaawansowane
» Recenzje

Opinie o produktach

Kontakt

  • ESSE Elżbieta Nosarzewska
    Wyszogrodzka 161
    09-410 Płock
    NIP: 774-167-15-30
  • E-mail:sklep@gadzetydomowe.eu
  • Telefon(24) 366 88 86
  • Godziny działania sklepuSklep działa 24h i 7dni w tygodniu. My pracujemy od poniedziałku do piątku w godz. 10.00 - 18.00.

POLUB NAS!

alt

Recenzje

Skarbonka piętrowy autobus

Skarbonka piętrowy autobus

Ocena produktu 5/5

Bardzo staranne wykonanie, produkt zgodny z opisem.

Autor recenzji: Daria
Data napisania recenzji: 28-07-2017

Kubek 280ml z uchwytem gitary rockowej czerwonej

Kubek 280ml z uchwytem gitary rockowej czerwonej

Ocena produktu 5/5

Produkt w pełni zaspokaja moje potrzeby w zakresie prezentu dla nastolatki za aktywną pracę w chórze szkolnym. Produkt jest super bez negatywnych zastrzeżeń i uwag. Jestem bardzo zadowolony z jego zakupu.

Autor recenzji: Stefan
Data napisania recenzji: 24-06-2017

Duży kubek 420ml czaszka wojownika

Duży kubek 420ml czaszka wojownika

Ocena produktu 5/5

Kubek Czaszka prezentuje się świetnie! Zdjęcia nie pokazują perfekcyjnych szczegółów. Wygląda zaj[....]biście męsko. Wart tych pieniędzy. POLECAM.

Autor recenzji: Rafał
Data napisania recenzji: 20-06-2017

Stojący zegar gotycki smok

Stojący zegar gotycki smok

Ocena produktu 5/5

Wszystko zgodnie z opisem, zegar spełnił oczekiwania. Kontakt i współpraca ze Sprzedającym bardzo dobre.

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 26-04-2017

Kubek 420ml szary wilk

Kubek 420ml szary wilk

Ocena produktu 3/5

Zamówiłem kubek z szarym wilkiem ale środek się rusza nie jest stabilny więc ocena jakości dam mniejszą co fakt mogłem go odesłać by wymienić ale przeżyje jakoś to :)

Autor recenzji: Krzysztof
Data napisania recenzji: 25-04-2017

Duży kubek 500ml czaszka

Duży kubek 500ml czaszka

Ocena produktu 5/5

Kupiłam dla syna na urodziny. Jest bardzo zadowolony:) Ja też uważam, że jest absolutnie odlotowy! POLECAM

Autor recenzji: Urszula
Data napisania recenzji: 16-11-2016

Kubek z przykrywką Ciastko, z truskawką

Kubek z przykrywką Ciastko, z truskawką

Ocena produktu 5/5

Słowo WOW to właściwe podsumowanie mojego zakupu. Cukiernica i kubek "ciastko" są fantastyczne! W rzeczywistości prezentują się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. POLECAM!!!

Autor recenzji: Aleksandra
Data napisania recenzji: 15-05-2016

Długopis Mumia

Długopis Mumia

Ocena produktu 5/5

Zajeb... dokładnie wykonany. Prawdziwy szok :)))

Autor recenzji: Dark
Data napisania recenzji: 17-09-2015

Wisiorek szklany fioletowy

Wisiorek szklany fioletowy

Ocena produktu 5/5

Przepięknie wykonany. Jest dużo ładniejszy niż na zdjęciu. Polecam :)

Autor recenzji: Jala
Data napisania recenzji: 03-09-2015

Dekoracyjny magnes jaszczurka

Dekoracyjny magnes jaszczurka

Ocena produktu 5/5

Wygląda bardzo zabawnie na lodówce. Znajomi przez dłuższy czas byli zaciekawieni jaszczurką.

Autor recenzji: KrYSTEL
Data napisania recenzji: 30-08-2014

Podgrzewacz ze słoniem

Podgrzewacz ze słoniem

Ocena produktu 5/5

Bardzo dokładnie wykonany. Jest OK.

Autor recenzji: Greta
Data napisania recenzji: 17-08-2014

Skarbonka Robot retro

Skarbonka Robot retro

Ocena produktu 5/5

prześlicznie wykonany. syn jest zachwycony! dobry zakup.

Autor recenzji: Ela K.
Data napisania recenzji: 17-08-2014

Zegar czerwona gitara

Zegar czerwona gitara

Ocena produktu 5/5

Polecam, zegar bardzo pomysłowy.

Autor recenzji: Teri z Głogowa
Data napisania recenzji: 17-08-2014

Podgrzewacz Kamienny Krąg

Podgrzewacz Kamienny Krąg

Ocena produktu 5/5

Najbardziej niezwykły kominek jaki widziałem. polecam!

Autor recenzji: Marti,Koło
Data napisania recenzji: 15-08-2014


Wysyłka

  alt
 
   Paczkomaty (3-5 dni)
9-11 zł przelew

 
Kurier DPD (1-2 dni)
      13 zł przelew
     18 zł pobranie

Promocje

Nowości w sklepie

ZAPRASZAMY DO NASZYCH POZOSTAŁYCH SKLEPÓW

alt alt
www.gadzetyfilmowe.pl                                                        www.gadzetyusb.eu